Therapiesokken voor het genezen van hielspoor

Heeft u last van Hielspoor? En wilt u niet veel betalen voor een behandeling? Bij Skinprotection bent u dan aan het juiste adres. Ze maken hier gebruik van therapiesokken die helpen bij een pijnlijke hiel. De sokken zorgen ervoor dat u minder pijn ervaart en de pijnlijke hiel geneest.

De therapiesokken van Skinprotection

Bij Skinprotection werken ze met de therapiesokken. De therapiesokken zijn een mooi product waar al veel mensen gebruik van maken. Ze hebben bij Skinprotection therapiesokken voor zes sectoren. Zo zijn er therapiesokken voor de medische, paramedische, sport, diabetes, werk en veiligheidsschoenen en oncologie sector. Hielspoor is een uitsteeksel van het bot aan het hielbeen. Hielspoor leidt tot irritatie en vaak zelfs tot pijn. Er is geen eenduidige oorzaak voor hielspoor. Er wordt wel aangenomen dat hielspoor meestal wordt veroorzaakt door verkeerd schoeisel tijdens het sporten. Therapiesokken kunnen een oplossing zijn voor hielspoor. De therapiesokken hebben één of meerdere zones waarin een visco-elastische laag is geweven.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de therapiesokken van Skinprotection en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op met Skinprotecion. Zij helpen u graag verder en bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn bij een pijnlijke hiel .