TraQz biedt inzicht dankzij kilometer registratie

Kilometer registratie kan u eenvoudig aanschaffen via TraQz. Dit bedrijf levert de registratie van het aantal gereden kilometers via een eenvoudig online systeem. Wilt u ook graag het aantal gereden kilometers gaan bijhouden voor uw eigen administratie, dat van de klant of dat van uw baas? Dan is TraQz ook iets voor u!

Het registreren van kilometers met TraQz

Het systeem van TraQz kan u eenvoudig wat voor u het aantal gereden kilometers is. Dit gebeurt via een beveiligd systeem. Traqz beschikt over diverse gedetailleerde routekaarten die met de GPS kunnen worden nagetrokken. Zo weet het systeem heel precies wat je gereden kilometers zijn. Ook kan TraQz worden gebruikt om te controleren waar je werknemers naartoe rijden. Het is algemeen bekend dat er nogal eens wordt gesjoemeld met ritregistratie en door hier inzicht in te bieden wordt dit voorkomen. Traqz kan ook een uitkomst bieden aan ZZP’ers die op hun factuur graag willen laten zien wat ze gereden hebben.

Meer weten over Traqz?

Op de website van Traqz kan je lezen over dit systeem. Ook kan je contact opnemen met een van de medewerkers om je vraag over Traqz aan voor te leggen. En wie weet maak jij straks ook gebruik van deze vorm van ritregistratie.