unisa online schoenen voor vrouwen van nu

UNISA is een Spaans internationaal gerenommeerd schoenenmerk. De ontwerpen zijn vooral bekend voor comfort en de kwaliteit van de materialen, dat is de reden waarom een groot aantal vrouwen het merk vertrouwen en specifiek op zoek gaan naar het merk; Unisa past de mode aan de levensstijl en het comfort van de moderne vrouwen aan.

WINTER 2016/2017
Unisa volgt de huidige trends die wijzen op minimalisme als een van de beste tips, silhouetten worden meer helder en vloeiend, en stijlen worden uitgekleed uit overtollig; verschillende hoogte structuren geven de modellen een gevoel van beweging. Aan de andere kant, de algemene toon van de collectie evolueert om trends en looks sportiever te maken.

Ten aanzien van de styling, de bootie wordt steeds belangrijker in de collectie, en het muiltje wordt vernieuwd door het maken van een hogere, meer Winter-achtige toplijnen, en gebogen ruggen die de voet omarmen. Puntige tenen met bijna onzichtbare platforms zijn ook een belangrijke trend voor Unisa, samen met de reeks over-the-knee laarzen, super strak dankzij Lycra en andere elastische materialen gebruikt. Trouwens, in het voortdurende technologische onderzoek, dit seizoen bieden ze een breder scala van flexibele innerlijke verborgen wiggen en platforms.

GESCHIEDENIS VAN HET MERK
Het idee van de oprichters van UNISA is geboren in Spanje in de jaren ’70. Hoewel voorheen opgevat als slechts een schoeisel export bedrijf, begonnen ze niet al te lang na de lancering, ook als fabrikant van damesschoenen, voor de Spaanse markt en de rest van Europa. Dit gebeurt dankzij de ontmoeting van twee zakenlieden: Carlos Musso en Antonio Porta. Hun ervaring van schoeisel fabriek beheer in Elda en het lanceren van merken en die werd ondersteund door hun vertrouwde achtergrond, de twee zakenlieden legden zo het fundament voor de uitvoer in Europa. Elda werd de hoeksteen van alle operaties.

Musso, Porta en hun team beginnen met het inhuren van ontwerpers uit de hele wereld, die hun zelfde smaak en product filosofie delen, dit draagt bij aan altijd een frisse en multiculturele collectie. Het merk werd opgericht over multiculturalisme, zorgt voor dit aspect als een gewaardeerde schat.

UNISA BINNEN EUROPA
1989 ziet de incorporatie van UNISA Europa als apart merk van de Amerikaanse partner, samen met de oprichting van de eerste Europese collectie, in een poging om een beroep te doen op de smaak van het Oude Continent. UNISA begon toen haar streven naar een nieuwe, verfijnde en unieke aanpak. Ze begonnen samen met de grote naam merken voor het eerst op de markt gebracht. Hun producten zijn bijzonder goed ontvangen in de Duitse en Franse markten en begon steeds bekender te worden in heel Europa. Vanaf dit moment, hebben hun plannen voor uitbreiding geen grenzen gekend. De verkoop van hun collecties, meestal vervaardigd in Spanje schoot omhoog en het merk maakte zijn weg naar de beste Europese multi-brand retailers.

UNISA SCHOENEN
UNISA voldoet aan de behoeften van hun klanten door het aanbieden van trendy schoenen aangepast aan de huidige vrouwen lifestyle, dat betekent modieuze schoenen gemaakt om iedere dag gedragen te worden.
Het hoofddoel bij UNISA is comfort. De laboratoria van het merk zijn dagelijks aan het experimenteren om de schoenen lichter en nog comfortabeler te krijgen, meer geschikt voor lange duur, zeker trendy maar ook functionele schoenen. Een huwelijk tussen schoentechnologie en mode.
De vrouw waar UNISA voor ontwerpt is een professionele en moderne vrouw, die zorg draagt voor haar uiterlijk, die schoenen moet hebben die de hele dag gedragen kunnen worden.
UNISA ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de schoenen van Unisa online verkopen. Een bekende Unisa online winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Unisa online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je schoenenkast. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.