Van Engelen Tandtechniek past implantologie toe in de omgeving van Roermond

De hoofdreden om nu ook implantologie in onder andere Roermond aan te bieden zijn de vele voordelen die de behandeling voor de eindgebruiker biedt. Of het nu gaat om een volledige of gedeeltelijke prothese, het gebit zit stevig. De stevigheid is vooral merkbaar tijdens het eten van bijvoorbeeld een appel. Implantaten worden dan ook voornamelijk geplaatst als het kunstgebit niet meer goed vastzit doordat de onderkaak is geslonken. Het zetten van implantaten is ook aan te raden bij cli├źnten die zelf nog tanden hebben maar bijvoorbeeld een brug nodig hebben. De fundering van een klikgebit is dan gelegd waardoor een mogelijk gebit in de toekomst direct stevig zit.

De voordelen van implantologie in Roermond
De voordelen van de inzet van implantologie worden onderkend maar in de praktijk blijkt dat mensen er tocht tegen op zien, ook in Roermond is dit merkbaar. De ingreep is niet zwaar te noemen. Een behandeling is snel gedaan en wordt onder plaatselijke verdoving gedaan waardoor men er nagenoeg niets van merkt. Het schroefje dat in het bot wordt geplaatst zorgt voor stevigheid tussen de titanium fundering en het kunstgebit. Bot is dode materie waar geen pijn plaats kan vinden.

Deskundigheid staat voorop
Door implantologie door een ervaren deskundige uit te laten voeren wordt de kwaliteit gegarandeerd, in Roermond houdt Van Engelen Tandtechniek een praktijk waar een specialist de behandeling uitvoert.