Van Popcorn naar Butter

Kort na, een ontwikkelaar met de naam van Wally toegelaten tot Torrent Freak dat zij had besloten de servers definitief te sluiten. De ontwikkelaar was blijkbaar aanvaard nederlaag en bleek dat hij al had “verwijderd elke logs die schadelijk kunnen zijn voor andere dev.”
Terwijl het incident rondom Popcorn Time leek mysterieus en zelfs worrysome, is het niet echt het einde betekenen voor de dienst.
Talloze netizens zijn nog steeds gebruik van de dienst om films en tv-programma’s streamen, zij het op een andere versie van de app; Immers, Popcorn Time heeft van een veelheid van “vorken.” In software engineering spraakgebruik, een vork wordt gemaakt wanneer ontwikkelaars gebruiken een bron code gekopieerd van de ene software om een ​​specifieke software onafhankelijk van de oorspronkelijke start.
Dit werd geraakt door Robert Engels, PopcornTime.io ontwikkelaar, Timeens een vorige podcast. Engels legde uit dat het is een uitdaging om “shut down een open-source project, want iedereen kan gooien van een kopie op elk moment en houdt het werken.”
Popcorn Time had geschuwd om winst te maken voor een lange Time, zoals Engels vertelde Actualiteit eerder dit jaar, dat ze hier “om een toepassing die de gemeenschap wil in plaats van wat winstgevend kan zijn als een bedrijf te maken.”
Echter, dat is duidelijk nu aan het veranderen dat Project Butter is ongeveer aan te komen. Dit alternatief voor Popcorn Time werd onthuld Timeens de site vermeende afscheid boodschap aan haar gebruikers op oktober 23. De dienst maakt gebruik van naar verluidt dezelfde kern van het systeem als zijn “grote broer”, maar is volledig legaal.