Veilig online jurkjes shoppen

Ben je op zoek naar leuke zomeroutfits voor wanneer het weer in Nederland het toelaat of ga je binnenkort op vakantie naar een warm land? Dan ben je online voor goedkope leuke jurkjes aan het goede adres. Online zijn veel verschillende webshops die leuke kleding aanbieden, variërend van goedkope galajurkjes tot goedkope zomerjurkjes.

Veilig online kopen

Veel webshops zijn opgezet door eerlijke ondernemers die kansen zien in de online markt. Maar houdt ook rekening met online oplichters. Als je niet goed weet waar je moet kijken kun je er zomaar intrappen. Hieronder een aantal tips en trucs waar je op kunt letten om te controleren of je webshop een serieuze webshop is.

  • Kijk of de webshop referenties of reviews van andere klanten online heeft staan. Dit kun je achterhalen door in het hoofdmenu te kijken of door te zoeken op Google naar ‘bedrijfsnaam reviews’.
  • Heeft de webshops social media kanalen? Hoeft niet per definitie te zijn dat een webshop zonder social media minder betrouwbaar is, maar vaak zie je hoeveel mensen de pagina liken, ook dat zorgt voor vertrouwen.
  • Kijk of de webshop een fysiek adres online heeft staan.
  • Heeft de webshop een ‘over-ons’ pagina? Ook op deze pagina is vaak veel informatie te vinden over de ondernemer die je een idee geeft of de webshop daadwerkelijk bestaat.

Geniet van je online aankopen!