Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging tegen inbrekers

Steeds meer mensen kiezen de laatste tijd voor een speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging voor hun buitendeuren. Dit is niet zonder reden, want inbrekers maken steeds vaker gebruik van de zogenaamde kerntrek-methode waarmee ze de kern van het deurslot zo uit de deur kunnen trekken. De politie waarschuwt hier al lange tijd voor, omdat inbrekers op deze manier zo bij uw huis binnen staan. Vaak gebeurt dit vrijwel geluidloos waardoor een geen alarm kan worden geslagen door oplettende buren of buurtgenoten.

Goede inbraakbeveiliging
Om te voorkomen dat een inbreker zo de kern van uw deurslot eruit kan trekken, doet u er goed aan om een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging aan te schaffen. Deze kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers van een koude kermis thuiskomen en niet bij u in huis binnen kunnen komen. Het veiligheidsbeslag beschermt namelijk tegen het uittrekken van het cilinderslot. Een slotenspecialist weet precies waar hij naar moet kijken en kan u goed advies geven over welke set veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging het beste past bij een specifiek soort insteekslot en cilinderslot.

Modellen veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
Veel mensen denken dat het vaak wel mee zal vallen met de inbraakgolf bij hun huis. Nu ook de politie het probleem van de kerntrek-methode van inbrekers onder de aandacht brengt, is het verstandig om te laten kijken of uw huis ook inbraakproof is. Het is zonde als het slot achteraf toch niet bestand blijkt te zijn tegen de kerntrekkers van inbrekers. Er zijn verschillende modellen veiligheidsbeslagen met kerntrekbeveiliging beschikbaar, zodat er altijd een model bijzit dat past bij uw deur.