Vemogensbeheer in Belgie

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Ondanks het tegenstribbelen van Griekenland, lijkt ook daar een oplossing in zicht. Maar of dat een tijdelijke oplossing is, of een permanente oplossing, dat is nog niet bekend. De technische analisten kijken vooral of de S&P 500 door de 2.120 punten grens kan heen  breken. Mocht dat het geval zijn, dan is de volgende technische stop pas rond de 2.200 punten. Het sentiment geeft echter wel aan dat deze doorbraak wel deze week moet gaan gebeuren. Mocht dat deze week niet lukken, dan zal het moeilijk worden om de grens van de 2.120 punten te nemen. De reden is dat er dan weinig nieuws is, dat de doorbraak zou kunnen bewerkstelligen. Deze week is de laatste week waarin we veel positief nieuws zouden kunnen krijgen. De weken daarna worden stiller, dus wordt het ook moeilijker om dan een doorbraak te forceren. We zijn al een aantal keer weg gesprongen van de 2.120. Dat betekend dat deze weerstand alleen maar sterker wordt. Dus mocht het deze week niet lukken, dan zullen we moeten wachten tot na de zomer. Een positieve ontwikkeling is de prijs van olie. Na langdurig onder de $50 zijn geweest lijkt nu de weg open voor $60. Al zien we deze prijs niet deze week al op de borden. We hebben een mooie inhaalslag gemaakt,