Vervolgcursus tekenen

informatie over de cursussen van tekenprogramma.net

Basiscursus van tekencursus 

De basiscursus bestaat uit zes lessen waarin kennisgemaakt wordt met de principes van de tekenkunst. Spelenderwijs, met gebruik van uiteenlopende technieken en materialen ontdek je hoe je een tekening kunt maken die zeggingskracht heeft. Bij iedere les ontvang je een lesbrief. Voor de basiscursus heb je nodig: een goed schetsboek A3 formaat, en potloden B, 2B en 4B. Overige materialen worden in de les getoond en kun je aanschaffen als je dat wilt.

Vervolgcursus tekenen

Na de basiscursus kun je aan de vervolgcursussen deelnemen. In deze cursussen komt elke week een onderwerp en een tekentechniek aan bod. Soms wordt ook een schildertechniek uitgeprobeerd. Inspiratiebronnen zijn kunstwerken van grote en kleine meesters uit de kunstgeschiedenis. De onderwerpen variëren van stilleven, landschap, interieur, portret en model. Voor degenen die zelfstandig met eigen werk bezig willen zijn is daartoe ook gelegenheid.
Ook een vervolgcursus bestaat telkens uit 6 lessen. Daarna kun je beslissen of je door wilt gaaan

ook hebben we adobe digitale tekencursus hier leer u met het programma illustrator cc tekenen met deze basis van illustrator kunt u de mooiste dingen maken op het digitale tekengebied als u het programma goed leert kennen dan is dat een must voor de vedere cariere ien de kunt of teken wereld je dan daar alle kanten mee uit je kan der zelf complete websites mee ontwerpen

meer informatie over de Adobe cursussen vind u op de site tekenprogramma.net