Vliegengordijnen op maat laten maken

Droomt u er altijd al van om een mooi vliegengordijn op maat te laten maken? Deco Creations biedt u standaard vliegengordijnen met bijvoorbeeld dierenprints of prints van beroemdheden, maar kan ook vliegengordijnen op maat leveren. Zo lang u maar een schets, logo of ander ontwerp heeft, is het allemaal mogelijk.

Een portret van uw huisdieren voor uw tuindeur

Dankzij de gepersonaliseerde vliegengordijnen kunt u bijna alles laten verwerken in het gordijn. Bijvoorbeeld een mooie print van uw huisdieren bij uw tuindeur. Of misschien uw bedrijfslogo in groot formaat? U hoeft het gordijn natuurlijk niet altijd voor een deur te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om er een lege wand mee te behangen, zodat u net iets meer sfeer creëert in uw woning of kantoorpand. Het maken van een ontwerp of patroon kunt u al laten doen vanaf €25,-. Daarnaast moet u nog een gewenste maat uitkiezen voor uw vliegengordijn. De prijzen verschillen namelijk per formaat.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van uw ontwerp of schets? Neem gewoon contact op met een van de medewerkers en stel uw vraag. Ze zijn erg behulpzaam en helpen u graag verder. Het telefoonnummer kunt u vinden op de website van Deco Creations.