Voorkom problemen in uw bedrijfsvoering

ROMASS Business zorgt voor goed functionerende industriedeuren en docksystemen

Voorkomen is beter dan genezen, dat is waar wij van ROMASS Business voor staat. Daarom bieden wij naast onze reparatieservice ook onderhoud en keuringen aan. Omdat overheaddeuren een cruciaal punt zijn tussen uw pand en de omgeving is het ook een kritiek punt van falen. Hierdoor kan het een knelpunt voor uw interne logistiek worden. Overheaddeuren worden vaak dagelijks gebruikt en zijn hierdoor erg slijtagegevoelig. Het belang van regelmatig onderhoud wordt hierdoor nogmaals onderstreept.

Het onderhoud geschiedt jaarlijks waarbij uw deur gecontroleerd wordt naar de wettelijke standaard zoals beschreven in de ARBO wetgeving, de NEN-EN normering en de CE-markering. Hierdoor voldoet u aan de jaarlijkse onderhoudsplicht en bent u verzekert van goed functionerende overheaddeuren.

Naast het feit dat u door het onderhoud en de keuring voldoet aan de plichten, kunt u er ook zeker van zijn dat uw overheaddeur werkzaam zal blijven. Hierdoor wordt uitval beperkt en de veiligheid van uw medewerkers gegarandeerd. Het is echter belangrijk dat onderhoud en keuringen zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd want hoe langer het uitstel des te vervelender en duurder de reparaties.

Waarom ROMASS Business?

ROMASS Business is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types overheaddeuren, industriedeuren en docksystemen. De monteurs zijn professioneel opgeleid en hebben jaren lange ervaring en zijn professioneel opgeleid. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen worden ze elk half jaar bijgeschoold. Naast de vakkundige kennis van de monteurs beschikken ze ook over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken deuren en docksystemen. Dankzij de juiste kennis en onderdelen kunnen we op locatie snel handelen. Indien een onderdeel niet meer voldoet aan de wettelijke eisen kan deze direct worden vervangen zodat je installatie goed gekeurd kan worden.

U kunt een offerte aanvragen via de website van ROMASS Business. U zult dan persoonlijk geholpen worden en u zal een offerte ontvangen die optimaal bij uw organisatie past.