Vrijdagse wijntje uit je casier a vin

Eindelijk! Het is weer herfst geworden en dat betekent dat de Nederlandse televisieomroepen weer begonnen zijn aan hun najaarsprogrammering. Het is geen komkommertijd meer en dat betekent dat er geen herhalingen meer zijn of programma’s die in andere jaargetijden slecht scoren en dan maar in deze tijd worden uitgezonden. Nee, de goede programma’s zijn weer terug. Flikken Maastricht is net weer begonnen, de Amerikaanse politieseries op NET5 zijn met hun nieuwe seizoenen gestart en over niet al te lange tijd beginnen de live shows van The Voice of Holland weer. Er zijn maar weinig dingen lekkerder dan op vrijdagavond tv te kijken met een wijntje die je bewaart in je eigen Casier à vin

Complete Franse belevenis

Het genieten hoeft niet op te houden bij een goed glas wijn, zeker niet. Je kunt ook kiezen voor een complete Franse belevenis door een lekker stokbroodje af te bakken of door een heerlijk en gevarieerd kaasplankje samen te stellen. Hierdoor wordt je wekelijkse televisieavond nog leuker en lekkerder. Letterlijk en figuurlijk natuurlijk, want wie slaat zo’n heerlijk wijntje en hapje af?

Uniek wijnrek

Daarnaast staan je wijnflessen erg leuk in hun eigen Casier a bouteilles, in je woonkamer of keuken. Een mooi wijnrek dat past bij je interieur en waardoor het een feestje wordt om het wijntje op vrijdagavond te openen!