Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met de nieuwe Shell Tankstationzoeker van FLEETCOR

Sinds jaar en dag legt FLEETCOR, officiële partner van Shell en uitgever van de euroShell-tankpas, zich toe op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en tools voor een beter wagenparkbeheer. FLEETCOR maakt dat gemakkelijker, flexibeler en kostenefficiënter. Ook werkt het bedrijf samen met bedrijven in de oliesector; van kleinschalige detailhandel tot grote oliemaatschappijen. Met het brede aanbod van producten en diensten van FLEETCOR bezorgen kleine middenstanders de grotere oliebedrijven meer klanten – en daarmee een hogere omzet. De tankpassystemen van FLEETCOR kunnen worden aangepast op inhoud en schaalgrootte. Het is precies daardoor dat zowel bedrijven met een wagenpark als bedrijven in de oliesector bij FLEETCOR terecht kunnen voor de oplossing die het best tegemoetkomt aan hun zakelijke wensen.

Onlangs heeft FLEETCOR een nieuwe, handige online service gelanceerd voor pashouders van de Shell tankpas: de Shell Tankstationzoeker. Deze dienst is al met succes geïntroduceerd in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en nog een aantal andere Europese landen. Met de Shell Tankstationzoeker kunnen pashouders van de euroShell Card eenvoudig het dichtstbijzijnde Shell tankstation vinden. Het dichtst bij de huidige locatie of een zelf ingegeven locatie, waar dan ook in Europa. Daarvoor wordt een aangepaste kaart van Google Maps gebruikt. De Shell Tankstationzoeker geeft toegang tot een van de grootste netwerken van tankstations in Europa, met meer dan 650 tankstations in Nederland. Met de tankstationzoeker kunnen ook tankstations van partners worden opgezocht, waardoor pashouders een nog ruimere keuze hebben. Binnen het Shell-partnerprogramma kunnen pashouders van de euroShell Card Multi bij alle – ruim 350 – ESSO-tankstations tanken. Met de euroShell Cards Multi International kan bij ruim 22.000 tankstations in 31 Europese landen worden betaald. Voor bedrijven en personen die over de grens tanken, is de tankstationzoeker dus van essentieel belang.

De online Tankstationzoeker heeft een handige interface waarmee gebruikers tankstations kunnen zoeken en hun individuele routes optimaal kunnen plannen. In een route kunnen meerdere stoppunten worden ingebouwd. Ook kunnen er filters worden toegepast voor het mijden van tolwegen, snelwegen en files. Met de standaardfilters worden de tankstations geselecteerd op basis van brandstofmerk en typen tankpassen waarmee kan worden betaald. De Tankstationzoeker geeft een downbloadbare lijst weer van de tankstations in het geselecteerde gebied. Wanneer een tankstation wordt geselecteerd, verschijnt er een compleet overzicht van alle relevante gegevens, zoals adres en telefoonnummer, geografische coördinaten (lengte- en breedtegraden) van de locatie, openingstijden, geaccepteerde tankpassen en verkrijgbare brandstofmerken. Ook kan men lezen welke faciliteiten er op een tankstation aanwezig zijn, zoals een toilet, wasruimte, autowasstraat, winkel, restaurant of geldautomaat. Maar de Tankstationzoeker geeft ook aan of er bijvoorbeeld AdBlue verkrijgbaar is en of het tankstation geschikt is voor vrachtwagens.

De Shell Tankstationzoeker maakt het werk van een chauffeur een stuk eenvoudiger. En bovendien voordeliger; dankzij de optimale routeplanning wordt er immers op brandstof bespaard. Het gebruiksgemak van deze nieuwe tool wordt gegarandeerd door de uitstekende klantenservice van FLEETCOR.