Zomer 2016 >> Doe meer met foto’s!

fotogeschenk-logo

De zomerperiode en dan met name de zomervakantie is de periode van het jaar waarin iedereen fotografeert. En bepaald niet onverdienstelijk. Ieder jaar zien wij rond deze tijd de kwaliteit van de vakantiekiekjes sterk toenemen, dit jaar alweer voor de 10e keer, want inderdaad: Fotogeschenk.nl werd in 2006 opgericht. Een jubileum, waarover dit najaar meer.

Natuurlijk, de fotografische mogelijkheden van mobiele telefoons spelen hierbij een grote rol! Met mobiele opnames is veel meer mogelijk dan pak hem beet drie of vier jaar geleden. Zowel de afdrukkwaliteit als de kleuren als de maximale afmetingen van mobiele opnames zijn enorm toegenomen. Maar ook zit de interesse voor mooie fotografie en mooie afdruktechnieken de afgelopen jaren sterk in de lift, zo merken onze medewerkers.

Deze zomer spelen wij in op de zomerfotografie met een Vakantie Foto Wedstrijd die voor iedereen openstaat. De wedstrijd verloopt dit jaar volledig via Facebook, is deze week gestart en loopt tot 10 september. Alle deelnemers ontvangen een kortingscode van 7,50 EURO, de winnaars ontvangen Fotogeschenk Waardebonnen van 50,00, 75,00 of 100,00 euro. Voor deze fotowedstrijd is Fotogeschenk.nl een unieke samenwerking aangegaan met Vergelijk Canvas, met als doel een maximaal bereik.

Daarnaast loopt er bij Fotogeschenk tot 6 september een Kortingsactie, met name interessant voor iedereen die meerdere foto’s als vakantieherinnering wil laten afdrukken op een materiaal naar keuze. Meest populair dit jaar zijn foto’s op hout, foto’s op plexiglas en foto’s op canvas. Ook tuinposters winnen steeds meer terrein. Twee foto’s betekent 20 procent korting, 3 of meer foto’s betekent 30 procent korting op alle producten en materialen.

Hiermee speelt Fotogeschenk in op de trend dat steeds meer consumenten meerdere foto’s bestellen om deze als twee- of drieluik of als vakantiecollage aan de muur te hangen. Bij deze uitvoeringen, waarbij meerdere foto’s tot één fraai geheel worden samengevoegd, kan de Fotogeschenk Studio adviseren en ontwerpen. Dit leidt tot onvergetelijke resultaten, waarmee de gevoelswaarde van het fotomateriaal tot een maximum wordt vergroot.

De actie, wedstrijd en groei van Fotogeschenk op Maat geven eens te meer aan dat de slogan 10 jaar geleden als missie werd geformuleerd, onverminderd actueel is:
Fotogeschenk.nl: Doe meer met foto’s!

Fotogeschenk.nl bestaat tien jaar. Naast het printen op canvas en plaatmaterialen als dibond en plexiglas, levert Fotogeschenk vaklab fotoafdrukken verlijmd op dibond of achter acrylaat. Een paar jaar geleden startte Fotogeschenk haar outdoor-lijn met watervaste zonlichtbestendige latex prints op PVC-doek, plexiglas en aluminium. Twee jaar geleden werd printen op hout toegevoegd. Fotogeschenk heeft een omvangrijke vaste klantenkring van consumenten, fotografen en bedrijven. Kenmerkend zijn het brede assortiment, absolute topkwaliteit en snelle tot zeer snelle levering, wat zich vertaald in zeer hoge klanttevredenheid.

Meer informatie:
Fotogeschenk.nl
Weesperzijde 80-G
1091 EJ Amsterdam
020 – 820 87 85
info@fotogeschenk.nl