Appartement huren Nederland

Nederland kent een groot aanbod aan vakantiehuisjes die u kunt huren. Echter is er geen plek als deze die het beste van alle werelden biedt. Veel mensen zijn opzoek naar een plekje om heerlijk uit te rusten. Andere willen lekker cultuur snuiven in oude dorpen of steden zoals bijvoorbeeld de Domstad of Amsterdam. De wat jongere generatie wilt een huis huren aan een meer om lekker te relaxen en toch af en toe een sportieve activiteit te ondernemen.

Vinkeveen

In Vinkeveen is er voor ieder wat wils. De rustzoekers kunnen hier hun geluk helemaal op aangezien het dorpje is omringd door groen en water. Het is een klein dorpje met zo ongeveer 9000 inwoners. De dorpjes die om Vinkeveen heen liggen zijn ook rustige dorpjes. Prachtig om te bezoeken en u kunt hier heerlijk rustig lunchen en/of dineren.

Stedencultuur

Amsterdam en Utrecht zijn uiteraard ook een echte aanrader om te bezoeken. Er is zo ontzettend veel te doen en te zien dat u aan een dag eigenlijk niet genoeg heeft. Attracties, bezienswaardigheden, musea, winkels en nog veel meer. Allebei de steden hebben hun eigen karakter en ziel en dit verschil is ontzettend leuk om mee te maken. De steden op zich zijn natuurlijk ook erg leuk om te bezoeken.

De plas

Aan de plas kunt op meerdere plekken een handdoekje neerleggen om heerlijk op een grasveld te relaxen. Na aanschaf van een visvergunning (€5,-) kunt u hier een hengeltje uithangen. U hoeft geen vaarbewijs te hebben om hier een bootje te huren. Uiteraard denkt u nu aan kano’s en kleine motorbootjes. Echter zijn grote sloepen ook gewoon te huur zonder vaarbewijs. Naast het huren van apparatuur kan men hier ook leren zeilen, wakeboarden, duiken, flyboarden en waterskiën. Voor de echte avonturiers is er ook een onderzeeër met kapitein te huren.