Arbeidsconflict op het werk?

Volgens mij krijgt iedereen wel een moment in zijn leven waar hij of zij een probleem heeft en dit niet zelf kan oplossen. Hier is dan juridisch advies bij nodig. Omdat je zelf misschien niet het hele wetboek uit je hoofd kent. Wat te doen bij een arbeidsconflict?

Wanneer is het een echt arbeidsconflict?

Bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict, wanneer is het nou echt een arbeidsconflict en wat zijn de regeltjes die daarvoor gelden? Het is niet gemakkelijk om tegen een bedrijf op te boxen dus is het belangrijk dat je je rechten en plichten goed weet. Je moet advies in winnen bij een jurist maar ook dat kan nog een hele opgave zijn.

Bij Juranet kun je heel gemakkelijk advies inwinnen. Je stuurt je vraag online in, je betaald 37,50 en krijgt binnen 24 uur je antwoord. Zo weet je precies wanneer je verder kan met je rechtszaak of wanneer je weer aan het werk moet of een andere baan moet zoeken. Je kunt heel veel juridische vragen stellen bij Juranet.

Ontslaan worden tijdens ziekte

Zo ook bijvoorbeeld een  vraag over Ontslag tijdens ziekteHoe weet je nou dat zij het eerlijk hebben gespeeld? Moet je genoegen nemen met hoe zij het spelen? En kun je er iets aan doen, een vergoeding krijgen of zelfs weer terug aan het werk omdat zij het niet eerlijk doen. Dit kun je allemaal inwinnen bij Juranet.