Autosloop in Rotterdam: duurzaam aan uw auto sleutelen

Door onderdelen te kopen van sloopauto’s in de omgeving van Rotterdam, kunt u op een duurzame manier aan uw eigen auto sleutelen. Sleutelen aan uw auto is een leuke hobby, maar kan soms erg duur zijn. Door onderdelen van sloopauto’s in Rotterdam te gebruiken kunt u veel geld besparen. Deze auto’s worden anders gesloopt, terwijl er nog veel bruikbare onderdelen aan zitten. Door deze onderdelen opnieuw te gebruiken, draagt u daarnaast ook nog bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Steeds weer nieuwe sloopauto’s bij de autosloop in Rotterdam

Er gebeuren dagelijks auto-ongelukken op de weg, waarbij sloopauto’s naar de autosloop in Rotterdam gebracht worden. Hierbij wordt gecontroleerd welke onderdelen nog bruikbaar zijn, waarna deze verkocht worden voor een scherpe prijs. Het aanbod van sloopauto’s bij de autosloop in Rotterdam is veranderlijk en er komen dus dagelijks nieuwe sloopauto’s binnen waarvan de bruikbare onderdelen verkocht worden. Kies dus voor goedkoop én duurzaam en gebruik onderdelen van sloopauto’s!

 Wie zijn wij?

Autosloperij “De Zaag” is een bekwaam en gekwalificeerd familiebedrijf als het gaat om autohandel, autodemontage en montage. Al ruim 40 jaar zijn wij actief in de autodemontage branche. Met 13.000 M² aan terrein, waar meer dan 500 verschillendesloopauto’s van diverse merken staan, kunnen de doe-het-zelvers hun spullen demonteren van de sloopauto’s. Voor alle anderen hebben we een magazijn van 3000 M² waaruit we veel auto onderdelen direct kunnen leveren. Tevens verkopen wij ook goede 2de hands auto’s met een nieuwe APK. Deze worden gecontroleerd en gekeurd door autobedrijf de Wit.

Autosloop Rotterdam