AZ kiest ook voor Recaro stadionstoelen van BCS.

Ook AZ Alkmaar heeft zich dit seizoen versterkt met verwarmde Recaro stadionstoelen van BCS Europe in hun dug-out.

Doordat de Recaro stadionstoelen universeel zijn is het niet nodig om de gehele dug-out te vervangen als de ruimte het toe laat. Dit was ook bij AZ het geval, met slechts een paar kleine aanpassingen aan het frame in de bestaande dug-out konden de stoelen gemonteerd worden. De stoelen zijn afbekleed in geheel rood kunstleder en voorzien van stoelverwarming. Op de hoofdsteunen zijn om en om de logo’s van de sponsoren Martin Schilder en LeaseVisie gedrukt, het middenpand is uitgerust met het clublogo.

Uiteraard zijn de stoelen na de montage ook weer keurig afgedekt met op maat gemaakte afdekhoezen om ze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Om aan de eisen van de UEFA te voldoen zijn voor de Europacupwedstrijden van AZ speciale hoofdsteunhoesjes gemaakt, zodat de logo’s van de sponsoren niet zichtbaar zijn.

Heeft u interesse in dug-outstoelen van BCS Europe of zoekt u naar een oplossing voor een probleem met betrekking tot stadioninrichting? Kijk dan op onze website www.bcs-europe.nl of neem contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.