BCS Recaro stoelen in beeld

Wellicht bent u onze Recaro stoelen onlangs tegen gekomen op de Nederlandse televisie of in de landelijke media. We hebben namelijk voor twee projecten onze Recaro stoelen verhuurd, eerst voor de nieuwste reclame van Ziggo en daarna voor de VPRO televisieserie Missie Aarde.

Voor de nieuwste Ziggo reclame werden wij gevraagd door Ildiko Korzelius Styling om twee van onze Recaro stadionstoelen te verhuren voor een fotoreportage. De VPRO heeft zeven Recaro Specialist M autostoelen bij ons gehuurd voor de opnames van de succesvolle televisieserie Missie Aarde. Deze stoelen werden geplaats in de “veilige basis” van het ruimteschip De Tasman, waar alle scenes zich afspelen. Al deze stoelen hebben wij gemonteerd op een verrijdbaar onderstel zodat ze eenvoudig te verplaatsen zijn op de set.

 

Wilt u ook voor een korte periode, voor bijvoorbeeld een fotoshoot of opname, gebruik maken van onze stoelen? Kijk dan eens op onze website www.bcs-europe.nl of neem contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

Bezoek ook onze website, daar vindt u meer informatie en al onze stoelen. Wist u dat u ook live met ons kan chatten, via de website? Voor al uw vragen/opmerkingen staan wij iedere werkdag van 8.00 – 17.00 uur voor u klaar. Surf snel naar bcs-europe.nl!