BCS Upgrade in nieuwe VOC dug-out

Cricketclub VOC uit Rotterdam realiseerde deze winter een nieuwbouw op haar complex die er zeker mag zijn. Voor een juist zicht op het veld en een comfortabele stadionstoel hebben ze gekozen voor de BCS Upgrade.

Men riep de hulp in van BCS Europe voor plaatsing van de stadionstoelen voor de spelers en technische staf op een vrij speciale manier in hun dug-out. In nauw overleg met de bouwbegeleiders werd er een speciaal frame ontwikkeld om de dug-outstoelen te kunnen plaatsen. Hierdoor zijn de stoelen eenvoudig te verwijderen en tevens enkele graden draaibaar voor een goed zicht op het cricketveld. De stoelen zijn uitgevoerd in de clubkleur passend bij de nieuwbouw en voorzien van het fraaie klassieke VOC-logo in de rugleuning. Momenteel worden er ook nog enkele afdekhoezen op maat gemaakt om de stadionstoelen te beschermen tegen weersinvloeden. Met de verbouwing is VOC klaar voor de toekomst en kan ze haar spelers en gasten een prima zitplaats bieden doormiddel van de BCS Upgrade. Wij wensen VOC veel zitcomfort en succes in het komende seizoen.

Heeft u interesse in de BCS Upgrade of in één van onze andere stadionstoelen? Kijk dan eens op onze website www.bcs-europe.nl of neem contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.