Bedrijfspanden in Nijmegen steeds populairder

Er is een duidelijke ontwikkeling te zien waarbij met name kleinere bedrijfjes wegtrekken uit de randstad en bijvoorbeeld kiezen voor bedrijfspanden in Nijmegen. Lange tijd wilde ieder bedrijf zich het liefst vestigen in de randstad. Daar zat je altijd goed. Er waren altijd voldoende klanten en andere bedrijven waar men mee kon samenwerken. Dit is echter aan het veranderen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor zich in andere grote steden buiten de randstad te vestigen, bijvoorbeeld in Noord-Brabant of Gelderland. Ook Nijmegen wordt steeds populairder. Er staat dan ook steeds meer bedrijfsruimte te huur in Nijmegen.

Voordelen van bedrijfspanden in Nijmegen

De randstad is erg populair onder ondernemers. Dit zorgt er echter voor dat het ontzettend duur is om daar een bedrijf te vestigen. De huur van een bedrijfspand in een stad als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag is zeer hoog, zeker als u deze vergelijkt met de huur van bedrijfspanden in kleinere steden, zoals Nijmegen. Dat is dan ook de reden dat steeds meer bedrijven zich vestigen in kleinere steden buiten de randstad. Zeker in tijden van financiële problemen is het fijn om geen fortuin kwijt te zijn aan huur. Bovendien ligt een stad als Nijmegen niet ver van de randstad. U kunt zo gemakkelijk in contact blijven met klanten of partners.

Nijmegen als stad om te ondernemen

Nijmegen staat bekend om de mooie ligging aan de Waal en de gezellige en karakteristieke binnenstad. Dit maakt het tot een stad waar u heerlijk kunt wonen. Het is echter ook een prima stad om te ondernemen. De gemeente stimuleert het ondernemen en biedt bijvoorbeeld financiële steun bij investeringen in bedrijfspanden in het centrum van Nijmegen. Zo kunt u uw bedrijf zeer voordelig vestigen in een bedrijfsruimte die te huur staat in Nijmegen.