Beste kunstgras ligt in Deventer

Het beste kunstgras van Nederland ligt in Deventer. Dat is uit onderzoek gebleken naar sportvelden en achtertuinen van consumenten. Het onderzoek vond plaats door heel Nederland en het kunstgras werd getest op een aantal onderdelen. Het kunstgras uit Deventer kwam hierbij als beste uit de test en draagt vanaf vandaag de titel ‘Beste kunstgras van Nederland’. Best iets om trots op te zijn. Veel voetbalclubs uit Deventer maken ook gebruik van kunstgras en ook zij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de velden.

Het beste kunstgras wordt aangelegd door verschillende hoveniersbedrijven uit de omgeving van Deventer. Vorig jaar ging de prijs voor het beste kunstgras nog naar de velden in de regio van Arnhem. Het kunstgras wordt beoordeeld op een aantal aspecten. Denk hierbij aan uitstraling, kwaliteit, levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Het kunstgras uit Deventer kreeg de hoogste scores en kreeg daarom de titel beste kunstgras van 2016.

Wilt u ook kunstgras aan laten leggen in uw achtertuin? Dan moet u zeker kiezen voor dit allerbeste kunstgras uit Deventer. Op de bovenstaande website kunt u eens kijken wat de mogelijkheden zijn en u kunt alvast informatie opdoen over het beste kunstgras. Contact opnemen kan via de website, maar natuurlijk ook telefonisch.