Beste VPNs voor Torrents Time

Torrent streaming bestaat al een tijdje, maar onlangs een nieuwe website genaamd Torrents tijd heeft torrents gebracht in de browser naast streaming mogelijkheden. Torrents time download is net als andere populaire film / tv-show streaming site, maar het verschil is dat de bestanden direct zijn afkomstig van torrents zelf. Het proces klinkt een beetje verwarrend, maar na een snelle download van het bestand Torrents Time, kunt u rechtstreeks streamen van Torrent sites die dit soort integratie hebben opgenomen. Het lijkt erop dat “streamen It! (Beta) “. Gewoon klikken en een venster zal openen.

VPN Provider
Prijs per maand
beoordeling beoordeling
Details
Link
top-5-VPN-1 $ 9,99 2016/02/22 14_51_40-VPN Services Archief - de beste 10 VPN ReviewsLees recensie
 • 256-bit AES-encryptie
 • Stealth Proxy + Stealth VPN
 • IP Leak beveiligingsfuncties
bezoek TorGuard
top-5-VPN-2 $ 6,95 2016/02/22 14_51_46-VPN Services Archief - de beste 10 VPN ReviewsLees recensie
 • 256-bit AES-encryptie
 • onbeperkt Snelheden
 • IP Leak beveiligingsfuncties
Bezoek Private Internet Acccess
top-5-VPN-3 $ 9,99 2016/02/22 14_51_46-VPN Services Archief - de beste 10 VPN ReviewsLees recensie
 • 256-bit AES-encryptie
 • onbeperkt Snelheden
bezoek IPvanish
 2016/02/23 12_52_16-AirVPN - De lucht naar de echte internet ademen  $ 7,47 2016/02/23 12_54_22-VPN Services Archief - de beste 10 VPN ReviewsLees recensie
 • onbeperkt Snelheden
 • Gebruiksvriendelijke toepassingen
 bezoek AirVPN

best-VPN-to-use-met-torrent-time (4)

De vangst met deze nieuwe integratie is dat er een popup een VPN. Dit VPN ziet er als volgt uit:

best-VPN-to-use-met-torrent-tijd (2)

Deze advertentie voor een VPN is voor anonieme VPN. Het is een beetje scammy omdat het profileert zichzelf als slechts $ 1,99 terwijl het in feite dat de vergoeding is alleen geldig voor drie dagen! De VPN-aanbieder is AnonymousVPN, en u kunt hun prijsmodel hier te zien:

best-VPN-to-use-met-torrent-tijd (5)

U heeft de mogelijkheid van het overslaan van het verleden de pop-up, hoewel het adverteert uw IP-adres zal openbaar zijn zoals het geval is met torrenting. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw IP-adres wordt verborgen door torrenting ?

Dus het komt neer op hetzij met behulp van de ingebouwde geïntegreerde VPN (AnonymousVPN) of de VPN van uw keuze.$ 12 is een beetje duur voor een maand abonnement voor een VPN. Niet alleen dat, maar ze accepteren alleen credit cards-dus geen Bitcoin of Paypal.

In plaats van het gebruik van deze standaard VPN, we hebben een aantal fantastische alternatief VPN’s te gebruiken voor het Torrents Time browser streaming dat niet alleen goedkoper, maar meer betrouwbaar voor streaming en in alle andere gebieden, zoals gaming, veiligheid, en mobiel gebruik!

TorGuard VPN

best-vpn-torguard-review-21

TorGuard VPN is een van de beste diensten die u kunt gebruiken voor torrenting voor Torrents Time. Komen op $ 9,99 per maand voor een maand abonnement, ruim onder de $ 12 AnonymousVPN. Ze hebben zelfs het downloadbaar bestand waarmee u weten of uw IP-adres is verborgen. Voor mij is dat het vertrouwen spreuken, en vol vertrouwen, kan ik zeggen dat TorGuard VPN een aantal grote stappen voorwaarts heeft gemaakt in vergelijking met andere VPN concurrenten. Het lijkt alsof elke week zijn ze naar buiten duwen nieuwe functies en het verbeteren van hun reeds stellaire toepassingen. Tot op heden hebben ze een indrukwekkende lijst van geavanceerde beveiligingsfuncties in hun aanvragen voor degenen onder u in gecensureerde landen als China (Stealth Proxy + Stealth VPN-servers), DNS bescherming lek, 256-bit AES encryptie, WebRTC bescherming, IPv6 bescherming, gewijd IP-adres integratie App / Netwerk kill switches en meerdere servers uit te kiezen. TorGuard is ook een van de weinige VPNS dat mensen kunnen vertrouwen op om te kijken Netflix.

Pros 

 • 256-bit AES-encryptie, 2048 RSA-sleutel
 • Stealth Ondersteuning + Stealth Proxy for gecensureerd landen
 • Beste live chat rond
 • forum community
 • Snelheden en prestaties zijn top

Cons

 • Niet goedkoopste optie VPN