Betaalbare productfotografie

Betaalbare productfotografie

Doordat goede fotocamera´s tegenwoordig erg betaalbaar zijn is productfotografie voor iedereen binnen handbereik. Met een FotoCube en verlichting kan je als snel een eigen studio bouwen om je foto’s te schieten voor je productfotografie. Want of je nou een eigen website hebt met een webshop, of dat je op marktplaats producten verkoopt, of gewoon een website hebt, het is belangrijk om goede, mooie en originele foto’s van de producten te tonen. Op die manier weten mensen dat je betrouwbaar bent en dat de producten die je zegt waarvan je ze hebt dat je die ook daadwerkelijk hebt. Productfotografie is dus van groot belang.

Wat heb je nodig voor de productfotografie?

Als je foto’s gaat maken is verlichting het belangrijkste. Deze lampen zijn verkrijgbaar bij FotoCube. De lampen zijn bedoelt om bij te schijnen en er voor te zorgen dat er minder schaduw ontstaat en dat het product duidelijker zichtbaar is. Ook heb je een statief nodig voor je camera. Dit kan elke camera.
De FotoCube waar u het product in plaatst, zult u merken dat elke vorm van ongewenste schaduw of reflectie achterwege blijft.
De doorschijnende, duurzame, kleurenneutrale stof die uw product volledig te omringen met mooi zacht licht. De FotoCube lichttent verspreidt het licht gelijkmatig van alle kanten, inclusief de top en bodem.
Het gebruik van voldoende en goede verlichting speelt hierbij een essentiële rol.