Beuken houten vloeren Rotterdam

Recent zocht ik naar beuken houten vloeren Rotterdam. Ik had namelijk beuken vloeren gezien in een tijdschrift dat over woninginrichting ging. En ik vond het er fantastisch uit zien! Zoiets zou ik ook wel willen, bedacht ik toen. En omdat ik toch voorzichtig op zoek ben naar een nieuwe houten vloer, ben ik maar meer over gaan opzoeken. Momenteel woon ik in Rotterdam. En daarom zou ik dan ook graag een vloerenwinkel uit de havenstad willen vinden. Op die manier is het contact wat mij betreft toch gemakkelijker, in plaats van wanneer het een landelijke partij is of zoiets dergelijks. Maar hoe vind ik die nu? Dat leg ik graag uit in dit artikel.

Googelen op houten vloeren Rotterdam

Ik ben allereerst op houten vloeren Rotterdam gaan Googelen. En al gauw vond ik Bax Houthandel. Daar las ik dat zij diverse beuken houten vloeren hebben, voor een lage prijs! Ik ben dan ook naar hun assortiment van beuken wezen kijken. En daar zag ik vele verschillende soorten! Donker kastanje, zo wit als sneeuw en grijs. Verder ook diverse mogelijkheden met een bepaalde coating. Maar om toch een zo goed mogelijke keuze te maken, besloot ik om naar de vloerenwinkel zelf te komen, in Rotterdam. Zou kun je alles toch beter bekijken dan wanneer het alleen maar op de website is.

Vloerenwinkel Rotterdam

Bij de vloerenwinkel van Bax Houthandel in Rotterdam aangekomen, werd ik direct welkom geheten door een medewerker. Hij vroeg mij waarbij hij mij kon helpen. Ik gaf aan dat ik op zoek ben naar een beuken houten vloer. Hij nam mij direct mee naar hun overzicht dat zij daar hadden opgesteld. En ze zagen er prachtig uit! Door middel van lampen konden zij precies de juiste sfeer creƫren alsof ze bij jou in de woonkamer liggen. Ik heb die beuken houten vloer dan ook besteld!