Bier in de Aanbieding

Goedkoop bier

Iedereen wil wel goedkoop bier. En daar kan ik je bij helpen. Door een overzicht van alle bier aanbiedingen te laten zien van winkels in de buurt maar ook van de online winkels. Zo mis je geen bier aanbieding meer. En meestal is het merk bier wat je drinkt wel bij een supermarkt in de buurt in de aanbieding. Zo heb je altijd bier in de aanbieding oftewel goedkoop bier.

Bier in de Aanbieding

De naam van de website is bier in de aanbieding oftewel in internet taal: het adres is bierindeaanbieding.nl. Er staan 4 overzichten van kratten, blikjes, maar ook flesjes en fusten. Als je voor de beste prijs per liter gaat kan je het beste kijken naar kratten of blikjes. De meer aparte biertjes staan meestal bij de flesjes en de fusten zijn voor de Beertender en de perfect draft. En af en toe een fust bier van een groothandel.

Bier

kratten bier zijn overal hetzelfde dus je hoeft niet te denken, dat het bier lekkerder smaakt bij de Albert Heijn dan bij de DIRK. Dus waarom zou je dan kiezen voor supermarkt A in plaats van supermarkt B. Omdat het bier er goedkoper is. Dit scheelt bij een aanbieding al zo’n 5 euro en dat kan hard oplopen als je meer kratten wil kopen. Een flinke korting dus die zonde is om te laten lopen.

Bier aanbiedingen

Dus waar wat je nog op, de bier aanbiedingen wachten op je. Op bier in de aanbieding staat de korting op je te wachten en geniet, maar drink met mate. Omdat de het bied goedkoop is betekend niet dat je er meer van moet drinken. Het liefst drink ik maximaal 3 biertjes op een dag. En niet te snel achter elkaar natuurlijk. Zo doe ik lekker lang over me goedkope krat bier.