Buitenkeuken op maat

Buitenkeuken op maatEen houten buitenkeuken van steigerhout is de laatste tijd steeds populairder. Het steigerhout is niet aan te slepen, iedereen wil wel iets van steigerhout in zijn of haar woning. Het mooie aan steigerhout is dat het een grijzige gloed heeft en daardoor erg mooi staat bij een wit of zwart interieur. Een steigerhouten buitenkeuken is natuurlijk het mooiste wanneer deze op maat voor u wordt geproduceerd. Wist u dat wij regelmatig houten buitenkeukens produceren voor onze klanten die zelf een ontwerp hebben aangebracht? Soms moeten we nog wel enkele kleine wijzigingen doorvoeren, maar meestal kunnen wij een ontwerp uitwerken aan de hand van de door u aangeleverde ontwerptekening voor uw houten buitenkeuken van steigerhout. Wij vinden het namelijk geweldig om met hout te werken. Je kunt er eigenlijk alles mee maken, wanneer je over de juiste bewerkingsmachines beschikt.

Buitenkeuken van steigerhout op maat

Wij beschikken over een CNC bewerkingsmachine. Hiermee zorgen wij ervoor dat alle houten planken op maat worden gezaagd, zodat wij het bij u op locatie kunnen opbouwen. Sommige klanten kiezen voor bijzondere en geavanceerde keukenapparatuur, zodat zij tijdens feestjes kunnen koken voor hun gasten. Dan moet het natuurlijk wel mooi weer zijn, maar u kunt natuurlijk ook een buitenkeuken op maat laten maken onder een prachtige bijpassende terrasoverkapping. Afgaand op uw wensen zorgen wij ervoor dat u de steigerhouten buitenkeuken op maat krijgt van uw dromen.

Wilt u enkele ontwerpen zien die wij hebben gerealiseerd? Bekijk onze website en doe nieuwe idee├źn op voor de buitenkeuken op maat van uw dromen!