Butter Time downloaden

Met Project Butter zijn de eigenaars van Popcorn Time een nieuwe weg ingeslagen. Butter is het nieuwe alternatief en zal de komende tijd een veel gehoorde term worden. Via Butter stream je eenvoudig je favoriete series en films. De nieuwste films staan voor je klaar om direct bekeken te worden.

Wat is Butter?

Butter is de nieuwe Popcorn Time. Het is een programma waarmee je zonder al te veel gedoe films en series kunt streamen. Het programma werkt via een BitTorrent netwerk. Dit betekend dat je alles via torrents binnen krijgt. Er wordt dan als het ware niets gedownload, maar slechts gestreamd. Omdat je niet hoeft te wachten totdat het hele bestand op je computer staat kun je direct al de film starten. Dit gemak zorgt ervoor dat het programma al aan enorme populariteit heeft gewonnen.

Butter Downloaden

Butter downloaden kan op de website van Project Butter. Na het downloaden kun je het programma openen en meteen een film opzetten.

Voor overige vragen over Butter kun je tevens op dezelfde website terecht. Het programma is nog vrij nieuw en er zullen nog wat bugs in zitten. Deze bugs kunnen voor problemen met het streamen zorgen. Mocht je een vraag hebben, laat deze dan achter op de website van Project Butter.