Coating voor uw container

Wilt u de containers van uw bedrijf laten spuiten met coating dan kan dit bij onze spuiterij. Wij zijn namelijk specialisten op dit gebied en kunnen uw containers van elk formaat spuiten in de kleur coating die u wenst. De containers die u gebruikt kunnen waarschijnlijk wel een opknapbeurt gebruiken. Vaak is een nieuwe kleur dan al heel veel beter, en zorgt er voor dat de container er weer even tegen aan kan. Een mooie container coating draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en daarom is het spuiten van uw container heel belangrijk. Bij het spuiten van uw container maakt het eigenlijk niet uit wat voor een container het is. Wij kunnen namelijk heel veel verschillende containers spuiten.

Voorbeelden van containers die wij kunnen spuiten met coating

Zo kan het een zeecontainer zijn, maar ook een transportcontainer, afvalcontainer of andere containers. Het maakt niet uit wat voor een container het is. We kunnen de container spuiten in uw huiskleur, zodat het mooi past bij het uiterlijk van de rest van het wagenpark. Wij zijn een straalbedrijf en een spuitbedrijf dat veel ervaring heeft met het stralen en spuiten veel verschillende voertuigen en andere onderdelen van staal. Kom een keer bij ons kijken voor meer informatie over het spuiten van uw container.

Meer informatie over container spuiten met coating?

Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie over onze werkzaamheden. Heeft u vragen over de soorten coating die wij gebruiken? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.