De bezorgservice van coolblue

Ben je leidinggevende bij coolblue en wil je de rittenregistratie goed bijhouden? Dan kun je een black box opslag unit binnen 15 minuten laten installeren, dit is de tijd per voertuig. Op dit kastje zit een GPS tracker en 3G verbinding. De GPS tracker houdt bij waar het voertuig is en de 3G verbinding stuurt alle gegevens door naar de server. Daarnaast voldoet dit systeem ook aan alle AVG eisen van de eisen van de belastingdienst. Het systeem geeft gegevens door over je voertuigen, de gereden kilometers en de productiviteit op de weg. Op het moment dat het kastje geïnstalleerd is, werkt het meteen en kun je de gegevens gaan verzamelen. 

Bezorgen op de fiets

In tegenstelling tot veel andere bedrijven, bezorgt coolblue ook op de fiets. Dit is heel milieuvriendelijk en daardoor heeft het veel potentieel. Het gaat waarschijnlijk de belangrijkste vervoers manier worden van de toekomst. Daarom is het ook handig dat de black box ook op de fiets geïnstalleerd kan worden zodat ook de gereden kilometers en productiviteit op deze voertuigen ingezien kan worden. Bij auto’s kun je natuurlijk alsnog de gereden kilometers zien op het dashboard maar dit kan bij de meeste fietsen niet. Daardoor is het veel handiger om dit door een systeem automatisch te laten doen.

Bezorgen met de bussen

Coolblue bezorgt de grote pakketten natuurlijk nog steeds met de bussen. Dit zal ook niet veranderen want je kunt niet zomaar een wasmachine op de fiets kunnen leveren. Daardoor is het fijn dat je het systeem op verschillende soorten voertuigen kunt installeren maar wel in één app alle gegevens van alle voertuigen terug kunt vinden. Daarnaast kun je op daadwerkelijk ieder device je gegevens terug zien. Op je computer, tablet of smartphone en of het nou Mac of Windows is, maakt ook niet uit. Hierdoor kun je dus overal je gegevens bekijken als je wifi of verbinding hebt.