De Brug Taxaties voor grondzaken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van taxaties, grondzaken en planeconomie? Dan bent u bij De Brug Taxaties aan het juiste adres. Het bedrijf is gevestigd in Brabant en is snel en praktisch inzetbaar voor bedrijven en overheid.

De Brug Taxaties

De Brug Taxaties is gecertificeerd specialist op drie terreinen, namelijk: taxaties, grondzaken en planeconomie. De Brug Taxaties verzorgt uiteenlopende taxaties, voornamelijk van bedrijfsmatig, landelijk en agrarisch vastgoed. Ook op het gebied van gemeentelijk vastgoed voert De Brug Taxaties de nodige taxaties uit. De Brug Taxaties is registertaxateur en gespecialiseerd in taxaties ten behoeve van onder andere: financiering, bedrijfsoverdracht, fiscale zaken, taxaties van overheidsgebouwen en cultureel erfgoed en juridische kwesties. De Brug Taxaties beschikt over ervaring en kennis in grondzaken. Voorbeelden zijn grondwetgeving, onteigening, vestiging van zakelijke rechten, gronduitgifte en grondbeleid voor de overheid. Het derde specialisme is planeconomie. De Brug Taxaties is een zeer ervaren onderzoeker of de gebiedsontwikkeling die men voor ogen heeft ook daadwerkelijk haalbaar en verantwoord is.

Informatie

Heeft u interesse in De Brug Taxaties of wilt u meer weten over de grondexploitatiewet? Bezoek dan de site. Hier vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden die zij u kunnen bieden. Ook kunt u via de site contact opnemen met De Brug Taxaties.