De kachels van Groenverwarmen voor optimale warmte

Bent u op zoek naar een pelletkachel maar moet deze wel duurzaam en tegen een scherp tarief zijn? Dan moet u eens langs gaan bij Groenverwarmen. Hier hebben ze een ruim assortiment pelletkachels en allemaal duurzaam, zuinig en kostenbesparend.

De voordelen

Als u kiest voor een pelletkachel van Groenverwarmen kiest u voor de volgende voordelen:
– Ruim assortiment
– Scherpe prijzen
– Persoonlijke service
– Allerhoogste kwaliteit

Groenverwarmen is de specialist op het gebied van duurzaam verwarmen. Ze leveren verschillende modellen pelletkachels, maar ook houtgerookte cv-installaties en houtvergassers. Ze geven u graag een goed advies en zorgen voor de montage van uw pelletkachel of hout cv door hun eigen vakmensen.

De showroom

Groenverwarmen is de pelletkachelspecialist uit Brabant voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u geïnteresseerd in een pelletkachel Limburg? Kom dan naar de showroom, deze is vlak bij Limburg en ook open in het weekend en in de avonden. In de showroom nemen de medewerkers rustig de tijd om u de producten te laten zien en vervolgens worden deze gedemonstreerd. Kom eens langs en ze zullen u bij Groenverwarmen overtuigen. Wilt u liever eerst een aantal vragen stellen? Dat kan telefonisch of via de site. Heeft u een kachel besteld, dan kan deze gewoon bij u thuis afgeleverd worden.