De Kunstboer tassen en rugzakken Zomer 2016

De nieuwe tassencollectie van De Kunstboer is uit!

Voor Zomer 2016 heeft De Kunstboer, naast een geweldige kinderkledingcollectie, ook een nieuwe tassen- en rugzakkenserie uitgebracht. En zoals te verwachten was, de collectie is weer geweldig!

De Kunstboer Tassen en Rugzakken zomer 2016

Te gekke rugzakjes voor de kleintjes

Ook voor de kleintjes heeft De Kunstboer altijd erg leuke rugzakjes in zijn collecties. En dat is deze keer niet anders! We zien 4 té schattige, vierkante rugzakjes, die groot genoeg zijn voor een drinkbeker, boterhamtrommel en nog wat kleinigheidjes. En klein genoeg om geschikt te zijn voor kindjes vanaf ongeveer 2 jaar. Kunnen ze helemaal hip naar het Kinderdagverblijf! Of de blits maken tijdens het overblijven op de basisschool. En ook een nachtje logeren gaat helemaal in stijl als het pyjamaatje en de knuffels meegaan in een rugzakje van De Kunstboer!

De Kunstboer rugzakjes voor de kleinsten

De Kunstboer tassen voor hippe meiden

Ook voor tassen en rugzakken voor grotere meiden slaag je gemakkelijk bij De Kunstboer. Als het hip, kleurrijk en een beetje gek moet zijn, is de collectie van De Kunstboer een absolute must om te checken!

Voor de nieuwste collectie is er een nieuwe serie van de flowerbags die in de vorige collectie in no time uitverkocht waren. Nu bestaat de serie uit 3 tassen, 2 met bloemenprint en 1 tas met een prachtige nostalgische London print. Wij zijn helemaal fan van deze flowerbags. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar door de afmeting en stevigheid, ook nog eens super geschikt als schooltas.

De Kunstboer Flowerbags Zomer 2016

De Kunstboer is niet vies van een beetje bling bling!

Het is natuurlijk geen geheim dat De Kunstboer gek is op dieren in zijn ontwerpen, maar ook een beetje (of een beetje veel) bling bling gaat hij niet uit de weg.

In de nieuwste collectie zien we dit terug in twee geweldige schoudertassen, uitgevoerd in metallic goud en met de meest schattige dierensnoetjes op de voorkant!

De Kunstboer schoudertassen bling bling

 

De Kunstboer online

Omdat wij helemaal vrolijk worden van de ontwerpen van De Kunstboer, vind je bij Coole Kinderkleertjes een uitgebreid assortiment kinderkleding, tassen en rugzakken van zijn hand. We hebben altijd de laatste collecties, maar ook uit eerdere collecties is er genoeg De Kunstboer te shoppen!