De nieuwe weg naar uw klanten ligt hoog in Google

Klantrelaties lopen tegenwoordig voornamelijk online in plaats van in het echt. Dit betekent dat uw klanten te bereiken zijn door hoog in Google te staan bij zoektermen die zij intoetsen. Bovenaan in Google is natuurlijk de eerste positie de beste. Om deze positie, zo hoog in Google te bereiken, moet er echter veel tijd geïnvesteerd worden om zowel de techniek van uw website te optimaliseren, de content zo te schrijven dat Google dit goed kan interpreteren en linkbuilding toe te passen dat ervoor zorgt dat er zo veel vertrouwen ontstaat, dat er hoog in Google een positie kan worden ingenomen, of dat er zelfs een plek helemaal bovenaan in Google wordt opgeëist.

 

Techniek is de fundering van een website

 

De techniek op uw website moet allereerst in orde zijn om überhaupt de mogelijkheid te krijgen om hoog op Google terecht te komen. Dit komt omdat Google maar beperkte middelen heeft om websites te analyseren en te bepalen welke bovenaan in Google komen te staan. Door middel van technische optimalisatie kunnen zowel zoekmachines als bezoekers gemakkelijker op uw website navigeren. Deze techniek zorgt ervoor dat er beïnvloeding van zoekmachines zou kunnen plaatsvinden waardoor uw website hoog op Google wordt geplaatst.

 

Content, daarmee staat u laag, of hoog in Google

 

Content is vervolgens de allesbepalende factor als het aankomt op hoog in Google komen te staan. Er kan op verschillende wijzen content toegevoegd worden aan uw website om deze aantrekkelijk te maken. Maar zowel bij plaatjes en video’s, als teksten, is het van groot belang dat het wordt opgesteld in dienst van Google. Omdat niet alle content makkelijk te lezen is voor Google, moet het zo effectief mogelijk weergegeven worden om zo hoog in Google te komen.

 

Linkbuilding, voor de plek bovenaan in Google

 

Linkbuilding is wat de kers op de taart is in relatie tot het bereiken van de posities bovenaan in Google. Door goede content en een technisch goed functionerende website, is het mogelijk hoog in Google te komen. Maar de daadwerkelijke stap naar de posities hoog in Google moet er vertrouwen bij Google gecreëerd worden. Experts op al deze gebieden kunnen u garanderen dat dit goed gebeurt en er geen werk verloren gaan door (kleine) fouten. Neem direct contact op met SAM Online Marketing voor meer informatie!