De Sfeerstal is dé locatie om te overnachten bij Schiphol

De Sfeerstal is dé locatie om te overnachten bij Schiphol: het hotel in omgeving Schiphol gelegen is een ideale optie wanneer u een hotel dichtbij Schiphol zoekt. Bij De Sfeerstal kunt u natuurlijk genieten in huiselijke sfeer. Wij bieden een unieke vergaderlocatie in het Groene Hart. Met een prachtige aangrenzende bloementuin en naastgelegen golfbaan biedt onze vergaderlocatie de ideale basis om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.

Hotel omgeving Schiphol: ideaal voor internationale gasten
Staat er een vergadering op de planning waaraan veel internationale gasten zullen deelnemen? Dan is het verstandig om uw vergadering in een hotel dichtbij Schiphol te laten plaatsvinden. Onze tuinkamer is van alle gemakken voorzien en leent zich prima voor een vergaderdag of een teamdag. Uiteraard kan het vergaderarrangement ook worden uitgebreid met een overnachting in ons Bed & Breakfast. Onze kamers zijn geïnspireerd om de aangrenzende bloementuin. Elke kamer representeert een kleur van een bloem uit de tuin. De kamers zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.

Hotel dichtbij Schiphol: van alle gemakken voorzien
Bij De sfeerstal, hét hotel in omgeving Schiphol beschikt over diverse vergaderfaciliteiten. Onze vergaderzaal biedt ruimte voor 35 personen en is voorzien van Wi-Fi en telefoon. Bovendien is er een bar met tap aanwezig en beschikt de zaal over openslaande deuren naar eigen terras. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid wat overnachten bij Schiphol bij De Sfeerstal extra aantrekkelijk maakt. Tot slot is er in de vergaderruimte een sfeervolle houtkachel aanwezig die het ook tijdens koude winterdagen aangenaam toeven maakt in onze Tuinkamer.