Digitale factuur bij Workspace

Ik heb jarenlang gewerkt in Excel om mijn uren en kosten bij te houden, wat ik als freelancer in de copywrite-branche zelf moet doen. Dat kostte mij veel tijd en die besteed ik liever aan nieuwe teksten schrijven en opdrachtgevers vinden. Dankzij een kennis maak ik tegenwoordig gebruik van een programma waarmee ik een digitale factuur en zo eerder klaar ben met factureren en administratie. 

Logo ter herkenning

Dankzij dit programma heb ik een formatje gemaakt, waardoor al mijn facturen er hetzelfde uitzien. Snel en gemakkelijk kon ik mijn logo en gegevens erop zetten, zodat ik weet dat ik herkenbaar ben en blijf voor mijn zakenrelaties. Daarnaast kan ik de factuur ook per e-mail toezenden, zodat zij mijn e-mailadres ook nog eens zien, heel fijn!

Ik ben niet de enige gebruiker

Ik heb dit systeem al aan een aantal zakenrelaties uitgelegd, omdat ik weet dat zij kampen met hetzelfde probleem als dat ik voorheen deed. Ik vind dat facturen maken een vak apart is, maar als kleine ondernemer heb je niet altijd de mogelijkheid om dit uit te besteden. Zij zitten ook in dat schuitje, maar dankzij deze factuur software zijn wij voortaan sneller klaar met factureren en kunnen wij tijd besteden aan wat we echt leuk vinden: onze bedrijfjes.