E fulfillment van Packstore

Tegenwoordig verschijnen er steeds meer webshops waar klanten heel eenvoudig allerlei producten kunnen bestellen. Hierbij komen natuurlijk ook een hoop logistieke zaken bij kijken. Heeft uw bedrijf ook een webshop en wilt u deze logistieke zaken liever uit handen geven aan een professioneel bedrijf? Kies dan voor Packstore. Packstore is de specialist op het gebied van E fulfillment. 

E fulfillment

E fulfillment omvat een groot aantal zaken. Zo kan Packstore zorgen voor de opslag van de producten. Daarnaast zal het bedrijf de aantallen ook controleren. Hierbij wordt er ook gekeken naar de kwaliteit van de producten. Ook zorgt dit bedrijf voor het transport en worden de voorraden bijgehouden door de medewerkers. Ze nemen zelfs de afhandeling van de retouren op zich. Voor een compleet overzicht van alle diensten bij E fulfillment kunt u terecht op de website.

Contact opnemen

Bent u benieuwd en zou u graag contact op willen nemen om de mogelijkheden te bespreken? Surf dan snel een keer naar de website van Packstore. Hier vindt u de contactgegevens om direct contact op te kunnen nemen. Tevens kunt u hier op uw gemak het gehele dienstenpakket bekijken. Op de website heeft u ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.