Een dagje in de wellness…

Heeft u het ook zo gehad met de winter, de kou en de regen? Bent u ook zo druk op werk of thuis en bent u toe aan een middagje relaxen? Heeft u wel eens aan een wellness resort gedacht? Bent u op zoek naar een massage in Zutphen? Wellicht is De Bronsbergen iets voor u. Dé ultieme plek om een middag even heerlijk te niksen. U kunt in de sauna, er zijn verschillende behandelingen en faciliteiten. Onder het genot van een heerlijk drankje en eten komt u een dag bij De Bronsbergen wel door!

De Bronsbergen

De Bronsbergen heeft diverse faciliteiten, waaronder: sauna’s, stoomcabines, een restaurant en buitenfaciliteiten. Tevens kunt u bij De Bronsbergen overnachten. Wilt u liever gaan voor een behandeling? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gezichts- of lichaamsbehandeling. Of wat dacht u van hamam of rasul? Kortom: er is genoeg te doen bij De Bronsbergen. Ontga de drukte van het dagelijks leven voor één dagje en geniet alleen, samen met je partner of een vriend(in).

Hotstone massage bij De Bronsbergen

Heeft u er wel eens van gehoord? Een hotstone massage. Dit is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, de tarieven en meer? Bekijk dan de website van De Bronsbergen.