Een kerstpakket: hoe en waar?

Heb je medewerkers in dienst en ben je van plan om ze dit jaar te verrassen met een leuk en persoonlijk kerstpakket? Een kerstpakket met producten waar je je medewerkers écht blij mee maakt? Dan is het goed om je al vroeg te oriënteren op de mogelijkheden. En daarnaast natuurlijk goed opletten wat je medewerkers interessant zouden vinden! Daar heb je nu nog even de tijd voor.

Hoe bepaal je welk kerstpakket in de smaak valt

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te bedenken wie je medewerkers zijn. Bijvoorbeeld in welke leeftijdscategorie ze vallen. Een gezin met twee kinderen is meer geïnteresseerd in een voedselpakket dan een student die helemaal fan is van de nieuwste gadgets en wellicht nog bij zijn ouders woont. Ook een dinerbon valt niet bij alle doelgroepen in de smaak, dus het is belangrijk om je te oriënteren op wat je medewerkers leuk vinden. Zijn jullie allemaal fan van wijn? Dan kun je bijvoorbeeld een wijnpakket overwegen.

Waar bestel je een kerstpakket?

Er zijn meerdere bekende leveranciers van kerstpakketten, bijvoorbeeld Makro. Maar wil je eens met een origineel kerstpakket komen wat niemand verwacht? Waar niemand op rekent of waarmee je je medewerkers écht blij maakt? Dan kun je het beste op zoek gaan naar een (online) leverancier die je tevens een hoop te bieden heeft. Vaak leveren deze leveranciers erg snel, op datum en tijd die jij wenst. En daarnaast zijn ze vanwege de online concurrentie ook extra voordelig. Dus zoek op Google eens naar ‘kerstpakket bestellen’ of ‘kerstgeschenken bedrijven’ en kijk wat Google je te bieden heeft.

Waar beoordeel je een leverancier op?

Als je je hebt laten verrassen door het grote aanbod van Google wordt het zaak om de mogelijke leveranciers te onderscheiden. Bedenk van te voren wat jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld: prijs, service, levertijd, assortiment, etc. Ga vanuit daar kijken welke leverancier daarbij past. Vervolgens is het belangrijk om te controleren of de leverancier betrouwbaar is. Bekijk bijvoorbeeld referenties, social media kanalen, beoordelingswebsites, noem maar op. En staan de adresgegevens op de website? Kun je gemakkelijk contact opnemen? Allemaal belangrijke factoren bij het kiezen van een leverancier.