Een probleem snel oplossen

Heb jij een probleem en denk jij dat jij een mediation nodig hebt om dit probleem op te lossen? Dan is Pacifici de specialist die jou hierbij kan helpen. Deze mediator is werkend in de omgeving van Groningen en Friesland, en kan jou helpen om te zoeken naar de oplossing. Heb jij een conflict met een collega, of heb jij een conflict met iemand anders uit jouw omgeving? Meld jij je dan direct aan bij Pacifici, samen met de persoon waarmee je in conflict bent, en zoek samen naar de oplossing.

Geen langdurige juridische processen

Wil jij geen geld uitgeven aan hoge juridische kosten, en wil jij geen ontzettend lang proces? Dan is mediation voor jullie de oplossing. Het grote verschil met advocaten en rechters is dat de mediator geen standpunt inneemt, en daarnaast ook geen oplossingen bedenkt of beslissingen neemt. Jij en de persoon in kwestie moeten zelf tot een oplossing komen, en dit heeft vele voordelen. Doordat jij zelf gaat zoeken naar een oplossing, zullen beiden partijen tevreden zijn met het oordeel. Hierdoor heb je altijd 2 tevreden partijen!

Wil jij meer weten over de mediation Groningen, genaamd Pacifici? Bekijk dan snel de website van Pacifici en meld jullie direct aan voor een mediation!