Exoal sieraden leggen de focus op jezelf.

Creëren, ontwerpen, stylen, dé passie van Julia Cabral, de ontwerpster achter de sieradencollecties van Exoal. In haar atelier ontwerpt zij deze collecties puur vanuit gevoel. Zij laat zich daarbij inspireren door de natuur, kleuren en mooie materialen. Elke collectie bevat originele en eigentijdse kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Combineren en mixen vindt Julia erg belangrijk. Kettingen die groot of klein kunnen worden gedragen, een armbandje die je van een ketting af kunt halen, armbanden om te mixen en matchen, zorgen voor veel succes in binnen- en buitenland.

EXOAL ZOMER 2016
Ieder seizoen maakt Julia gebruik van verschillende kleuren en natuurlijke materialen en omdat de natuur geen exacte kopieën maakt is elk item uniek! Van leer en half edelstenen tot zoetwaterparels, glaskralen en schelpen. Een aantal keer per jaar reist Julie hiervoor naar Azië.

Zij laat zich daar inspireren en gaat op zoek naar materialen voor haar volgende ontwerpen.
Uiteraard worden de laatste trends ook niet vergeten. Maar naast wat er op dit moment in de mode is, houdt Julia ook vast aan haar eigen visie op mode en trends. Het creëren van een sieraad dat én aansluit bij de laatste trends én waardoor je dicht bij jezelf blijft, dat is waar Exoal voor staat.

PERFECTE ACCESOIRES
De Exoal sieraden zijn een mooie toevoeging voor iedere outfit. Het kan gedragen worden als eyecatcher of als subtiel detail. Er is namelijk voor iedereen wat bij, van armbanden tot kettingen en zelfs zijn er sieraden die of als wikkelarmband of als ketting gedragen kunnen worden. Meet de sieraden van Exoal steel je altijd de focus.
UNISA ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de Exoal sieraden verkopen. Een bekende Exoal winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Exoal online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je accessoires aan. Zoek het model uit dat bij je past en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.