Fietshelmen

Ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken bij veel sportieve fietsers. Fietshelmen zorgen ervoor dat jij geen blijvend hoofdletsel oploopt, mocht je een keer een klapper maken met je fiets. Tegenwoordig draagt ongeveer 70 procent van de sportieve fietsers een fietshelm, fietshelmen zijn tegenwoordig weer in. Dit zien wij aan de steeds meer toenemende hoeveelheid fietshelmen op straat. Kom eens kijken in onze webshop en kies een van de fietshelmen uit die bij jou past!

Uitgebreid assortiment fietshelmen

Ons assortiment in fietshelmen is zeer divers, elk merk, elke kleur en zelfs elke maat bieden wij aan! Van kind tot volwassenen, van lang tot kort, wij hebben echt alles. Iedereen zal dus een fietshelm kunnen uitkiezen die bij hem of haar past. De fietshelmen die wij aanbieden zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, hij zal dus erg lang meegaan.

Een fietshelm is niet stom

Veel fietsers komen met het argument dat fietshelmen er stom uitzien, maar is dit wel het belangrijkste? Kijk naar de Tour de France, daar dragen de beste wielrenners allemaal een helm. Waarom? Om hun leven te beschermen! Als jij niet in het ziekenhuis wil belanden na een val met je fiets, besluit dan om in ons assortiment een mooie helm uit te zoeken, aarzel niet langer!

Fietshelmen bij Sporterswebshop