Fotomarketing maakt elk evenement leuker!

Organiseer je een evenement om het jubileum van het bedrijf te vieren? Hartstikke gezellig, met klanten, vrienden, familie en andere relaties. Stel een doel op om voor het volgende jubileum je klantenbestand te verdubbelen. Klinkt goed toch? Maar hoe ga je te werk?

Fotomarketing

Waarom begin je niet gelijk tijdens het evenement? Wij hebben een ontzettend leuk idee: fotomarketing! Fotomarketing zorgt niet alleen voor extra gezelligheid tijdens het feestje, maar kan je ook helpen voor meer populariteit. Met fotomarketing kun je voor een groot aantal nieuwe klanten zorgen, zonder dat het je veel zal gaan kosten.

Photobooth

Huur een fotohokje waar de gasten foto’s kunnen laten maken met leuke decors en accessoires. Zorg ervoor dat het logo van het bedrijf op de achtergrond staat. De foto kan in een speciaal ontwikkeld hoesje geplakt worden, uiteraard met de contactgegevens van het bedrijf erop. Deze foto gaat natuurlijk mee naar huis en word meerdere malen bekeken door verschillende mensen. Of plaats de foto’s op Facebook, waar ze zichtbaar zijn voor de bezoekers. Bij deze fotomarketingmethode zou de klant eerst naar de website of Facebookpagina van het bedrijf moeten gaan om de foto terug te zien. Zo vang je nogmaals aandacht voor je bedrijf.

Deel en like

Wanneer ze enthousiast zijn over de foto, zal de foto geliked en/of gedeeld worden op Facebook. Vervolgens is de foto zichtbaar op de tijdlijn van zijn of haar vrienden.  Hoe vaker de foto geliked en gedeeld word, hoe meer de foto en jouw bedrijf onder de aandacht van de mensen komt. Fotomarketing van Fotodoos zal zorgen voor meer interesse en populariteit voor het bedrijf.

En dan te bedenken dat dit allemaal kan beginnen op het feestje? Photobooth is gemakkelijk te huren en zal voor een goed resultaat zorgen. Op naar het volgende jubileum, met een nog groter klantenbestand!