Franse kroonluchters in alle vormen en maten

Bent u op zoek naar de perfecte Franse kroonluchter voor boven de eettafel of in de woonkamer? Dan bent u bij Kroonluchter atelier De Rode Hoeve aan het juiste adres. Zij hebben meer dan 1000 kroonluchters in de collectie en hebben daardoor de grootste collectie antieke en oude kroonluchters, plafonnières en wandlampen van Nederland en België.

Waarom kiezen voor de Franse kroonluchter?

De Franse kroonluchter, is in tegenstelling tot de Maria Theresia kroonluchter een stuk hoger en fijner. Hij heeft sierlijke vormen en zal perfect staan in een klassieke, of juist een moderne woning. Het is wel belangrijk dat als u wilt kiezen voor een Franse kroonluchter, u een hoog plafond heeft van minimaal 2.75 meter, om deze lamp zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen.

Neem een kijkje bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Bent u benieuwd naar de vele verschillende kroonluchters van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve? Op de website kunt u al een goede impressie krijgen, maar leuker is het natuurlijk om eens een kijkje te nemen op een van de verschillende locaties. U kunt zich dan ook meteen door een van de medewerkers laten adviseren. Ga vandaag nog naar de website en maak een afspraak bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve.