Garagepoorten herstellen

Een storing aan een van je garagepoort is erg vervelend. Zo kan de poort scheef hangen, de afstandsbediening niet meer werken, niet meer sluiten. Een kapotte garagepoort kan je niet zelf herstellen. Om veiligheidsredenen is het raadzaam om je garagedeur over te laten aan een professionele monteur. Enkele onderdelen van de garagepoorten staan namelijk onder hoge spanning. Wanneer er onjuist wordt omgegaan met de onderdelen kan er schade en letsel ontstaan. Veel voorkomende problemen met garagepoorten zijn problemen met de veren, looprollen en hefkabels.

Het is belangrijk dat je garagepoorten zo goed mogelijk hersteld worden. ROMASS is dé reparatiespecialist op het gebied van alle types en merken garagepoorten. Met ROMASS ben je verzekerd van een goed herstel van je garagepoort. Wij staan 24/7 voor je klaar om je storing te herstellen en zijn vaak binnen 2 uur ter plaatse.

Naast je garagepoort herstellen voert ROMASS ook onderhoudsbeurten uit aan garagepoorten. Het is raadzaam om regelmatig preventief onderhoud uit te laten voeren aan je garagepoort. Hierdoor vergroot je de betrouwbaarheid van je garagepoort en wordt de levensduur verlengd.  Ook voorkomt dit schade en versnelde slijtage.

Wil je je garagepoort laten herstellen of een onderhoudsbeurt inplannen? Plan dan een herstelling in op de website of bel naar 078/484996 en ontvang zo snel mogelijk een technieker