Geen nieuwe vloer

Mijn vrouw en ik zijn al een aantal jaren woonachtig in de omgeving van Utrecht. Echter hebben wij nooit iets aan onze houten vloer laten doen, en om deze reden begon deze wel enorm smerig aan te voelen aan onze blote voeten. Terwijl wij eerder graag met de blote voeten door het huis heen wandelde, is dit hedendaags toch flink veranderd. Wij lopen nu liever met de blote voeten buiten, dan wij dat in onze huis doen. Dit omdat onze vloer gewoonweg niet meer glad aan onze blote voeten voelt. Om deze reden hebben wij besloten om onze houten vloer te laten schuren door een specialist, namelijk Maerssens Vloerenhuys.

Vloer weer als nieuw

Je hoeft geen nieuwe vloer aan te schaffen, als jij wilt dat je vloer weer als nieuw voelt, en er ook zo uit ziet. Het is namelijk mogelijk om door jouw vloer te laten schuren deze ook een hele nieuwe dimensie te geven. Door het schuren van de vloer zal jouw vloer weer helemaal top zijn, en kun jij weer met je blote voeten door het huis lopen. Een nieuwe vloer is dan niet nodig, en extra kosten worden jou hierbij gespaard!

Wil jij meer informatie over een houten vloer schuren? Bekijk dan snel de website van de specialist die jou hierbij kan helpen! Klik voor info op de links in dit artikel!