Gehuurde ambulance moet klaar staan op het terrein

Organiseert u binnenkort een groot evenement? Zoals een feest, festival of beurs? Dan moet u aan honderd dingen tegelijk denken. Natuurlijk is muziek, garderobe en genoeg eten en drinken belangrijk, maar u mag ook zeker de veiligheid van alle gasten en het personeel niet vergeten. Er kan altijd op elk moment iets mis gaan en het is daarom handig dat er een gehuurde ambulance klaar staat op het terrein.

Waar huur ik een ambulance?

U kunt onder andere bij The Medical Store een ambulance huren. The Medical Store is een van de eerste webshops waar u een heel ruim assortiment vindt met ontzettend veel spullen op voorraad die u snel op kantoor bezorgd krijgt. Zij hebben echter uitgebreid en kunnen nu naast producten verkopen ook diensten verlenen. U kunt op het gebied van ambulances verschillende opties kiezen. Er is bijvoorbeeld een ambulance motor speciaal voor in de stad, of een ambulance quad voor op moeilijk terrein of een normale ambulance. Daarnaast kunt u ook EHBO posten huren die verdeeld staat over het terrein.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat The Medical Store voor u kan betekenen? Ga dan naar de website voor alle informatie en kom direct in contact voor afspraken, vragen of opmerkingen.