Goedkoop op vakantie in eigen land

Wilt u er even tussenuit maar heeft u een beperkt budget? Dan kunt u er aan denken om er gewoon even lekker tussenuit te gaan in eigen land. Qua kosten scheelt dat enorm ten opzichte van een vakantie in het buitenland. Daarnaast heeft Nederland nog een aantal verborgen schatten die u absoluut moet ontdekken!

Een van die verborgen schatten ligt in het groene hart van Nederland, namelijk; Vinkeveen. Dit oude pittoreske dorp beschikt over een van de knuste b&b’s in Nederland, genaamd Britt’s BnB. U hoeft niet over een groot budget te beschikken om hier te verblijven. Een goedkope vakantie kan gewoon in Nederland.

Rust

De b&b is gesitueerd in een oude haven aan de Groenlandsekade in Vinkeveen. De appartementen staan direct aan het water. Hier komt u gegarandeerd tot rust door de rustieke, groene omgeving. De locatie is uitermate geschikt voor mensen die weg willen dromen bij een prachtige horizon. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om in de buurt bootjes in allerlei soorten en maten te huren om lekker te relaxen op de Vinkeveense plas. Verder is de bed en breakfast omringd door oude dorpen waar u heerlijk in alle rust een terrasje, café of restaurant kan bezoeken of gewoon kan rond wandelen om de dorpen te bezichtigen. Het is uiteraard mogelijk om fietsen te huren als u daar behoefte aan heeft.

Activiteiten

Heeft u genoeg van al het rusten of bent u gewoon een ondernemend type? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om uw dag te vullen met verschillende, sportieve activiteiten. Hierbij kunt u vooral denken aan watersport. De leken onder ons kunnen hier ook hun geluk op aangezien er meerdere scholen zijn die u kunnen leren zeilen, wake boarden, waterskiën en zelfs duiken. Zoals eerder aangegeven kunt u ook verschillende soorten bootjes huren. U kunt lekker varen en ondertussen een hengeltje uithangen. Er is zelf een mini onderzeeër (met kapitein) aanwezig die u kunt afhuren. Voor de echte sensatiezoekers is er de mogelijkheid om te gaan flyboarden. Dit is een nieuwe extreme watersport, toegankelijk voor jong en oud waarbij u op een bord staat die als een soort hovercraft te werkt gaat. U zweeft door waterkracht boven het water!

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen op de site. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan per mail maar een beller is altijd sneller!