Hoe kan je accounts toevoegen op uw Android telefoon?

Ondertussen hebben de meeste mensen reeds een laptop of een vaste computer waarmee ze hun e-mails kunnen binnen halen; maar tegenwoordig hebben ook meer en meer mensen een smartphone; de meeste telefoons werken dan ook op het Android besturingssysteem. Wat de meeste mensen evenwel nog niet heel goed weten is dat de mogelijkheid bestaat om ook op uw smartphone e-mails binnen te trekken en accounts  aan te maken voor het vlotter werken met de smartphone. Ook hiervoor zijn er talloze computer herstellers die u hier heel graag verder willen helpen.

Android

Om in een Android telefoon een email account toe te voegen dien zal ik je in dit korte artikel heel kort een klein stappenplan zeggen.

Je hoeft gewoon volgende stappen te ondernemen om uw account toe te voegen:

  1. Ga naar instellingen op uw Android telefoon.
  2. Vervolgens ga je onder de tab “persoonlijk” naar de optie accounts.
  3. Als laatste stap dien je daar te kiezen om uw persoonlijk email account toe te voegen.    *Belangrijk hierbij is wel dat je zeker het correcte wachtwoord weet in te geven; anders is dit alles vergeefse moeite.
  4. Standaard worden e-mails binnen getrokken via een email app die ingebouwd is, maar desgewenst kan je andere apps downloaden die voor u misschien beter geschikt zijn. Om apps te downloaden kan je naar de google store gaan.

In dit artikel legde ik heel kort uit dat de mogelijkheid bestaat om in een android telefoon een  of meerdere email accounts toe te voegen. Indien je hier nog niet genoeg verder mee kan; staat het u vrij contact op te nemen met een ervaren computer hersteller.