Houten vloer Leeuwarden

Ook in Leeuwarden kiezen steeds meer mensen voor het laten plaatsen van een houten vloer in hun woning. Je kunt een houten vloer in de woonkamer laten leggen, maar ook de gehele verdieping van een houten vloer laten voorzien. In het laatste geval kun je het hout mooi laten doorlopen in alle vertrekken en dat geeft een mooi ruimtelijk effect. Het is wel wat lastiger om te leggen als je meerdere vertrekken gelijk laat voorzien van een houten vloer. Maar een ervaren vakman moet dit zonder problemen voor elkaar kunnen krijgen.

Je houten vloer combineren met vloerverwarming

Een houten vloer Leeuwarden laat zich prima combineren met vloerverwarming. Dit kun je dan ook heel goed eerst laten aanleggen voordat je een houten vloer laat plaatsen. Het hout zal de warmte van de vloerverwarming prima geleiden en dus profiteer je optimaal van de vloerverwarming als je deze combineert met een mooie houten vloer.

Een houten vloer onderhouden

Houten vloeren Leeuwarden zijn erg makkelijk in onderhoud. Je hoeft geen uren aan de gang om je vloer schoon te maken als je een houten vloer hebt. Een houten vloer kun je eenvoudig schoonmaken met een speciaal schoonmaakmiddel voor houten vloeren. Daarnaast moet je eens in de paar jaar de laklaag vervangen. Meestal is het voldoende om daarbij alleen de loopvlakken te behandelen. Dit is dus niet zo heel veel werk. De winkel die houten vloeren  Leeuwarden verkoopt kan je hierover adviseren.